Care sunt beneficiile consumului mierii de albine cu scortisoara

Honey and Cinnamon

Poti face tot felul de combinatii de miere si alte ingrediente cu diverse beneficii curative si fara riscurile unor efecte secundare.

In urmatoarele randuri vreau sa vorbesc despre scortisoara, pentru ca este unul din cele mai vandute condimente din lume… un condiment de care toti ne aducem aminte cu nostalgie de perioadele din copilarie cand parintii ne faceau gris cu scortisoara sau chiar si acum, cand iarna ne incalzim cu o cana de vin la care adaugam si scortisoara.

Adevarul este ca acest condiment are multiple puteri curative, care combinate impreuna cu mierea nu fac decat sa sporeasca beneficiile asupra sanatatii noastre.

Printre cele mai importante ar fi:

  • La fel ca si mierea, scortisoara ajuta pancreasul si apartul digestiv al organismului nostru.
  • Intareste imunitatii si combaterea racelii sau curatarea sinusurilor.
  • Ajuta bolnavii de cancer
  • Au fost elaborate si diete cu miere si scortisoara, dar mare atentie la cantitatile utilizate pentru ca mierea are o putere calorica ridicata.
  • Ajuta bolnavii de diabet. Un studiu din SUA a aratat ca consumul constant de scortisoara reduce glicemia la pacientii diabetici, iar un alt studiu, din Japonia a aratat ca scortisoara previne dezvoltarea rezistentei la insulina.
  • Mai mult, un studiu facut acum cativa ani arata ca acest condiment poate incetini sau stopa dezvoltarea bolii Alzheimer.

Indiferent daca suferi sau nu de vreo afectiune, eu iti recomand sa consumi cat mai multe produse naturale, pentru ca e mai sigur si mai usor sa previi o boala decat sa te lupti cu ea.

Nici un comentariu inca.

Lasă un răspuns