Despre Noi & Poze

Daca citesti aceasta pagina probabil vrei sa stii mai multe despre noi si despre albinutele noastre.

Suntem o familie din Braila care a inceput aceasta activitate, apicultura, acum foarte mult timp, in jur de 17 ani.

Procesul de extractie a mierii direct din stup

In prezent avem in jurul a 200 de stupi. In fiecare an, incepand cu sfarsitul primaverii incepem sa cautam locurile unde se preconizeaza a fi cele mai bune flori si cele mai bune productii de miere (salcam, rapita, tei, floarea soarelui). Incercam sa ajutam albinele si pe noi si sa nu plecam prea departe de casa dar locatiile ideale sunt in zonele izolate de surse mari de poluare, in care exista surse de apa proaspete.

Acolo albinele isi vad de treaba sub indrumarea noastra pana in momentul in care vedem ca ramele sunt pline cu miere, moment in care incepem extractia, mierea extrasa fiind depozitata in bidoane de plastic si adusa acasa, unde este depozitata intr-o magazie friguroasa si lipsita de prea multa lumina.

In momentul in care tu, sau alt client de-al nostru ne contacteaza ne ducem acolo si scoatem cantitatea necesara din bidon, aranjam borcanul asa cum numai noi stim si il dam clientului.

Ce vezi in pozele de mai jos?

Mai jos vei vedea albinele care creeaza mierea care o gasesti pe acest site, o miere naturala, extrasa din stupi prin munca noastra si produsa de niste albine harnice, care se hranesc din plantele si copacii pe care le gasesc in zonele in care le ducem in fiecare an.

img1

 

6

5

4

2

Nici un comentariu inca.

Lasă un răspuns